paarden-extensions-kleur

Paarden met paarden extentions

De aankoop van een topmodel paard voor dressuur, de meest verfijnde van de paardensport die ook wel bekend staat als “paardenballet”, kan snel oplopen tot tonnen. Een ding dat niet met geld te koop is, is wat voor veel paarden als de meest bijzondere eigenschap wordt beschouwd: een robuuste staart. Inderdaad, om de hoogste status binnen de paardensport te bereiken speelt het haar een ontzettend belangrijke rol. Wat kun je nu doen als jouw paard niet zo’n volle haardos heeft? Door te kiezen voor staartverlenging bij paarden zal je in staat zijn om dit probleem te verhelpen. Tijd om je hier meer over te laten zien!

Wat zijn paarden extensions precies?

Je kunt het eigenlijk al wel aan de naam zien, de paardenhaar extensions zijn extensions die gemaakt zijn om de illusie van lang haar te creëren. Deze prachtige extensions worden in het haar bevestigd met behulp van een aantal kleine ringetjes. Waarom wordt er gekozen voor natuurlijk haar in plaats van bijvoorbeeld nep haar? Omdat dit er het mooiste uitziet bij het paard. Door de mogelijkheid van paardenhaar extensions is de industrie in staat geweest om het paardenhaar op een effectieve manier te gebruiken om het paard een prachtige uitstraling mee te geven.

Het aanbrengen van de paarden extensions

Het proces van het aanbrengen van een nepstaart neemt aardig wat tijd in beslag, het moet er namelijk zo mooi en natuurlijk mogelijk uitzien. Al hangt dit natuurlijk wel een beetje af van wat voor soort paardenhaar extensions je precies in huis haalt. Gelukkig kan je door de handige ringetjes de extensions zo in het haar plaatsen. Shanette Barth Cohen, directeur van de Hampton Classic, ontdekte wel iets leuks tijdens de shows. Zij kwam er achter dat de paarden vaak veel meer uitgedost zijn dan de mensen zelf. “Er gaat niets boven het zien van een mooi uitgedost paard,” zegt ze. “En je kunt niet ontkennen dat het er geweldig uitziet.” Dit is dan ook de reden dat een staartverlenging bij paarden zo’n goede keuze is om te overwegen. Met de hulp van professionele paarden extensions ben je in staat om jouw paard de benodigde haarlengte te geven.

Bestel vandaag nog jouw staartverlenging bij paarden

Hier op de site ben je aan het juiste adres voor een groot scala aan verschillende soorten paarden extensions. Door zelf een kijkje te nemen in het aanbod zal je in een oogopslag kunnen zien welke extensions wij op dit moment in het assortiment hebben liggen. Door het enorme aanbod is er voor ieder paard een goed product te vinden. Dankzij de paardenhaar extensions ben je in staat om op een super eenvoudige manier jouw paard optimaal uit te dossen. Niemand die door zal hebben dat het paard extensions in heeft!

Lees ook onze andere blogs: https://www.thehorseextensionsfactory.nl/blog/.

Of bezoek onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Thehorseextensionsfactory/

 

 

4 gedachten over “Paarden met paarden extentions”

  1. Het is echt een aanrader, onze pony is de gelukkige met extensions. Hij is echt super blij met zijn mooie staart, jullie zijn echt topper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen